Boekentip: “Het geheim van groeikracht” door René Savelberg

Boekentip: “Het geheim van groeikracht” door René Savelberg
January 6, 2017 admin

Af en toe loop je tegen nieuw gepubliceerde boeken aan van collega-ondernemers die je aanspreken en graag wilt delen met je netwerk.
Gisteren, 19 december, verscheen het boek “Het geheim van groeikracht”, geschreven door René Savelberg, oprichter van McSense Business Accelerators en oud-CEO van McDonald’s Nederland.

Samenvatting van de inhoud:

U bent ambitieus en u gelooft in uw product en in uw organisatie. Kortom, u wilt groeien! Dan is het hoog tijd voor een groeiplan, maar hoe pakt u dat aan? In dit boek onthult voormalig McDonald’s-topman en ondernemer René Savelberg de geheime formule van groeiende ondernemingen.
Savelberg heeft jarenlang van binnenuit de aanpak van succesvolle bedrijven in Europa en de Verenigde Staten bestudeerd. Hij ontdekte dat alle groeiende organisaties meer dan anderen investeren in drie succesfactoren: standaardisatie, partnerships en people focus.
Lees hoe grote merken doelgericht inzetten op ‘groeikracht’ en succesvol groeien door anders te denken en anders te doen. Savelberg ontwikkelde hiermee een formule voor groeikracht waarmee elke onderneming kan groeien, hoe klein u ook begint.
Geloof in uzelf, groei en verover de wereld!
Wilt u eerst een stukje lezen om een goede eerste indruk op te doen, klik dan hier.