Myanmar – zien is geloven!

Myanmar – zien is geloven!
January 6, 2017 admin

De prijswinnende Myanmar foto’s van Cees Rijnen worden op veler verzoek nu ook in boekvorm uitgebracht. Drie hoofdstukken, ‘mensen, boeddhisme en landschap & architectuur’, tonen indringende beelden van een land waar ontwikkelingen vijftig jaar vrijwel stil hebben gestaan.

Een deel van de opbrengst van dit tweetalige boek komt ten goede aan ‘Eyes For The World – Myanmar 2014’, een internationaal project waarmee slechtziende kinderen in Myanmar dankzij speciaal ontwikkelde brillen meer kansen krijgen door beter te kunnen zien. De prijs van dit prachtige boek bedraagt slechts € 29,95.

Cees was, in de tijd dat ik o.a. werkzaam was bij Fujifilm Nederland, een goede klant van mij. Het was mooi om te zien hoe hij zich ontwikkelde tot 1 van de top-3 fotografen van Nederland. Tot op de dag van vandaag zien en spreken wij elkaar nog en zijn werk is gemaakt vanuit zijn hart. Het reisverslag wat hij gemaakt heeft is betreft beelden in de puurste vorm van de cultuur. Beelden die u niet snel zal aantreffen in vakantieboeken. Dus bent u een cultuurliefhebber, dan mag dit boek zeker niet in uw collectie ontbreken.