Hoeveel omzet loopt jouw bedrijf mis?

Hoeveel omzet loopt jouw bedrijf mis?
January 5, 2017 admin

Dat heel veel bedrijven onnodig omzet mislopen is een feit. Maar hoe zit dat bij jouw bedrijf? Heb je ook het gevoel dat er meer in moet zitten, maar kan je de vinger niet op de zere plek krijgen?
Voor welke route kies jij?Er zijn veel zaken die invloed hebben op het bedrijfsresultaat en om daar goed inzicht in te krijgen, kan het verstandig zijn om eens een specialist mee te laten kijken in de keuken.
Inefficiëntie, ongemotiveerdheid of desinteresse van medewerkers, “gewoon” niet herkennen van kansen, drukke werkzaamheden, privé-omstandigheden e.d. zijn maar enkele voorbeelden van oorzaken. Om daar op een positieve wijze mee aan de slag te gaan, is het advies om er juist iemand die geen binding heeft met het bedrijf mee aan het werk te zetten.
En eigenlijk komen er altijd wel punten boven water waarbij/waarmee (veel) winst te boeken is. Vergeet hierbij niet dat een buitenstaander vrijwel altijd beter de mindere punten ziet als de directeur, de manager, of een andere medewerker. En ziet men het wel, dan is het maar de vraag of er met deze informatie iets gebeurd.