Heb jij al eens actief een collega-ondernemer in contact gebracht met een lead?

Heb jij al eens actief een collega-ondernemer in contact gebracht met een lead?
January 5, 2017 admin

Eén van de sterkste onderdelen om effectief zakelijk te netwerken, is door actief een ander in contact te brengen met een warme lead.
Als iemand aangeeft graag in contact te komen met een bepaalde specialist, of met een bedrijf die een bepaald product of dienst kan leveren, ga jij hier dan naar op zoek binnen jouw netwerk of zelfs buiten jouw eigen netwerk?win-winsituatie
Heb je dit nog nooit gedaan, dan kan ik je adviseren om dit wel eens te gaan doen. Lever jij namelijk een echte warme lead aan, dan is de kans groot dat de betreffende persoon ook jou verder zal helpen in de toekomst. Daarnaast is het niet ongebruikelijk dat je een factuur mag sturen voor het aanleveren van de lead. Hoe prettig is dát!

Is het vervolgens mogelijk om meerdere relaties aan warme leads te helpen, dan zal je gaan ervaren dat er een netwerk aan ambassadeurs om je heen gaat ontstaan, die jou onder de aandacht brengen binnen hun netwerk. Op deze manier bouw je een (extra) salesforce op zonder hoge personele kosten.

Geven en nemen, daar wordt iedereen blij van! Een echte win-winsituatie dus.
Wanneer ga jij een collega blij maken?