logo
Social Links
Professioneel netwerken | 5 tips voor het vinden van de juiste vergaderruimte!
15610
post-template-default,single,single-post,postid-15610,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

5 tips voor het vinden van de juiste vergaderruimte!

Waarschijnlijk heeft u weleens het probleem dat u niet de juiste vergaderruimte kunt vinden. Deze moet namelijk niet te saai zijn, maar juiste inspirerend werken. Daarom geven we je in dit artikel een aantal tips zodat je de juiste vergaderruimte kunt vinden. Benieuwd naar wat deze tips zijn? Je leest ze in dit artikel.

Tip 1: Ga de buitenlucht in!

Denk eens anders dan normaal en ga buiten vergaderen. Uiteraard is het wel handig dat het droog zijn. Maar door middel van een leuke picknick in de buitenlucht kun je een hele effectieve vergadering hebben. Daarnaast is een vergaderruimte in de buitenlucht vaak veel inspirerender dan een saaie vergaderzaal.

Tip 2: Ga buitenshuis vergaderen

Wij raden ja af om op kantoor te vergaderen. Door naar een andere locatie te gaan krijgen je werknemers meer nieuwe inspiratie. Dit kun je uiteraard combineren met een lunch of een diner. Op internet zijn er genoeg mogelijkheden te vinden om een vergaderruimte af te huren.

Tip 3: Nodig een gastspreker uit

Dit heeft misschien iets minder te maken met het vinden van een vergaderruimte, maar het is zeker de moeite waard om de tip op te volgen. We raden je namelijk aan om een gastspreker uit te nodigen die je werknemers kan motiveren en inspireren. Door het programma af te wisselen zullen je werknemers langer hun aandacht erbij kunnen houden.

Tip 4: Betrek je werknemers

Laat je werknemers meedenken in het uitkiezen van een vergaderruimte. Door ze te betrekken in het proces zijn ze waarschijnlijk veel gemotiveerder om deel te nemen aan de vergadering.

Tip 5: Zorg voor een goede bereikbaarheid

Het kan zijn dat je een vergadering moet organiseren voor mensen die niet in je bedrijf werkzaam zijn, bijvoorbeeld voor partners. Zorg er dan voor dat de vergaderruimte goed bereikbaar is en dat er voldoende parkeergelegenheid is. Dit kan een hoop ergernis voorkomen bij je gasten.

No Comments

Post A Comment