logo
Social Links
Professioneel netwerken | Ga voor het leukste bedrijfsuitje Rotterdam in
15607
post-template-default,single,single-post,postid-15607,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ga voor het leukste bedrijfsuitje Rotterdam in

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s? Ga met je bedrijfsuitje Rotterdam in! Lees verder om te ontdekken wat de leukste uitjes zijn!

Waarom met een bedrijfsuitje naar Rotterdam

Rotterdam is de snelst groeiende stad van Nederland. Ideaal dus om met een bedrijfsuitje Rotterdam te ontdekken. Van hippe terrassen tot moderne gebouwen die gebouwd zijn tijdens de wederopbouw van de Tweede Wereldoorlog. Van uitjes op het water tot aan de haven tot opeen frikadel speciaal met uitjes bij de snackbar om de hoek op het vaste land. Er is voor elk bedrijf een geschikt uitje te boeken.

Bedrijfsuitjes op het water

Ontdek met dit bedrijfsuitje Rotterdam vanaf het water! Ga met een boot het water op of de haven in met je bedrijf. Strijd tegen collega’s middels een sloepenrace of geniet van een mooie rondvaart door Rotterdam. Ondertussen verzorgt de catering heerlijke hapjes en drankjes. Ook kunnen de voeten van de vloer tijdens een feest op de partyboot! Uiteraard kan er geborreld worden op de boot of aan de wal.

Bedrijfsuitjes op het vaste land

Op het vaste land is er van alles te beleven. De binnenstad staat vol met leuke bezienswaardigheden en horecagelegenheden. Doe een tour door de stad en verken met de fiets de architectuur van Rotterdam. Met de tuk tuk tour ga je langs alle highlights van Rotterdam, zoals de Markthal en de Euromast. Ga competitief een citygame doen en ontdek welke collega’s echt niet tegen hun verlies kunnen. Uiteraard is er tussendoor tijd om te dineren of te borrelen in het thema van dag.

Boek nu en exploreer met je bedrijfsuitje Rotterdam

Beleef een topdag met je collega’s in Rotterdam! Boek nu een bedrijfsuitje in de stad die alles biedt!

No Comments

Post A Comment