logo
Social Links
Professioneel netwerken | Boekhouder Vlaardingen voor MKB
15805
post-template-default,single,single-post,postid-15805,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Boekhouder Vlaardingen voor MKB

In Nederland beginnen steeds meer mensen voor zichzelf in de vorm van een organisatie zonder personeel of in de vorm van een bedrijf. Hierbij lopen de verdienmodellen ver uit elkaar en ook de leeftijden van de oprichters zijn zo divers als maar zijn kan. Echter is er één element dat al deze ondernemers en zzp’ers bindt. Allemaal dienen zij zich te houden aan de fiscale wetten en de verwachtingen van de fiscus. Deze intricate wetten zijn vaak lastig en constant aan verandering onderhevig. Deze wetten en regels zijn voor de meeste mensen dan ook een web van vragen en onduidelijkheden. Een goede boekhouder Vlaardingen kan in die gevallen een rots in de branding zijn. Een begin om duidelijkheid te krijgen over de verscheidene mogelijkheden die je hebt.

De fiscale voordelen van een starter

Ben jij net me teen bedrifj begonnen en heb je nog een jaaromzet van onder de twintig duizend euro? Dan kom je in aanmerking voor de kleine ondernemersregeling. Hierbij hoef je geen btw te betalen en kun je dit extra geld dus gebruiken voor investeringen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat er vanaf begin 2020 een nieuwe regeling is waarbij je als kleine onderneming onder de KOR gaat vallen. Daarbij hoef je geen belasting meer te betalen of te factureren en hoef je dus ook geen aangiftes meer te doen. 

 

Deze regeling geldt totdat je wellicht boven die twintig duizend euro uitkomt. Daarna moet je wel gaan factureren met btw en deze ook af gaan dragen. Dit zijn allemaal voordelen die je als beginnend bedrijf kunt gebruiken. Hierdoor heb je dan ook veel mogelijkheden om geld te besparen. Daarom is het belangrijk om een goede boekhouder Vlaardingen in de arm te nemen die je kan helpen bij het vinden van de verscheidene mogelijkheden.

Boekhouder Vlaardingen voor het bijhouden van de boeken

Een goede boekhouder Vlaardingen kun je gemakkelijk helpen bij het bijhouden van de administratie. Hierbij dien je namelijk enkele facetten en elementen op een duidelijke manier aan te geven. Zo dien je elke transactie oder een juiste code weg te schrijven en hierbij aan te geven of er BTW bij betrokken was. Zodra dit het geval was, dien je aan te geven of dit een inkomende BTW of uitgegeven BTW. Hierdoor kun je achteraf namelijk gemakkelijk berekenen wat het af moet dragen of wat je terug krijgt van de Belastingdienst. Dit maakt het gemakkelijk voor jou of je boekhouder Vlaardingen om de juiste aangifte te doen. Aan de andere kant heb jij vervolgen ook alles op orde wanneer de Belastingdienst je zou controleren.

Boekhouder Vlaardingen en fiscaal advies

Het kan heel handig zijn om gebruik te maken van een fiscaal adviseur. Hierbij kun je namelijk specialistische blikken krijgen op jouw situatie. Hierdoor kun je namelijk ook gebruik maken van de verscheidene voordelen die op jou van toepassing kunnen zijn. In sommige gevallen zijn dit manieren waarbij je bepaalde transacties anders wegschrijft, zodat je er op een andere manier belasting voor betaalt. 

No Comments

Post A Comment