logo
Social Links
Professioneel netwerken | Zakelijk Engels leren, waarom het zo belangrijk is.
Cambridge Engels of zakelijk Engels leren, voor meer succes I Volg een cursus Engels en behaal je Cambridge certificaat.
15848
post-template-default,single,single-post,postid-15848,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Engels leren naast je baan, is dat nodig?

Zoals we allemaal weten is het beheren van de Engelse taal in veel beroepen heel belangrijk. Maar er zijn ook beroepen waar dit voorheen nooit nodig was, maar waar nu wel wordt gezocht naar werknemers die meertalig zijn. Dit is vooral het geval bij e-commerce bedrijven, of ondernemingen die heel veel op internet aanwezig zijn en daardoor internationale klanten hebben. Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, een promotie wil of gewoon beter wil communiceren met internationale collega’s en klanten, dan is een cursus zakelijk Engels een echte aanrader. 

Wat leer je bij een cursus zakelijk Engels?

Tijdens een cursus zakelijk Engels leer je alles dat je nodig hebt om te communiceren met klanten, collega’s, concurrenten en werkgevers, en dat op B1 of B2 niveau. Je leert hoe je je moet presenteren en hoe je een zakelijke e-mail moet schrijven, maar ook welke vocabulaire nuttig is tijdens een vergadering of telefoongesprek. Daarbij wordt ook de interculturele communicatie niet vergeten. Afhankelijk van het land van herkomst van degene met wie je praat, zijn er een aantal dingen die je wel of juist beter niet kunt zeggen. Kortom, je leert alles wat je nodig hebt om een zakelijk gesprek te voeren, of dit nu is met iemand die tegenover je staat, aan de telefoon of per e-mail.

Cambridge Engels leren

Als je een baan in het buitenland wil wordt er vaak om het Cambridge certificaat gevraagd. Het examen is best ingewikkeld, en het is dan ook aangeraden een cursus Cambridge Engels leren te volgen om je optimaal voor te bereiden. Je kunt deze cursus natuurlijk ook volgen als je je Engels simpelweg wil verbeteren voor je dagelijkse werk of voor wanneer je op vakantie gaat. Een tweede of derde taal beheersen komt namelijk al snel goed van pas.

No Comments

Post A Comment