logo
Social Links
Professioneel netwerken | Geef een speciaal afscheidscadeau aan je collega
Tips voor leuke afscheidscadeaus voor je collega I pensioenfeestje of afscheidsfeestje? Geef een gepersonaliseerd cadeau
15844
post-template-default,single,single-post,postid-15844,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Het beste afscheidscadeau voor een collega

Gaat je collega met pensioen of heeft hij of zij een andere baan gevonden? Dan is het tijd voor een mooi afscheidscadeau. Maar wat geef je nu aan die ene collega die je misschien niet heel goed kent? Of wat is nu een heel speciaal afscheidscadeau voor je favoriete collega? In dit artikel geven we je wat ideeën.

Een mooie plant

Vaak worden er bloemen gegeven bij een afscheidsfeestje. Heel mooi natuurlijk, maar helaas verwelken deze redelijk snel. Een plant daarentegen is een veel duurzamer cadeau, en is daardoor een mooie herinnering. Een prachtige bonsai, een setje vetplantjes of een grote Monstera: of je collega nu groene vingers heeft of juist helemaal niet, er is een geschikte plant voor iedereen. Wanneer je collega echt niets van planten weet, kun je er altijd nog een leuk boek over de verzorging van planten bij geven.

Laat een pen graveren

Een pen met je eigen naam is natuurlijk geweldig. Laat daarom een mooie pen graveren voor je collega als herinnering aan jullie samenwerking. Een naam, een datum, een quote of zelfs een kleine inside joke, wat je ook kiest, zorg ervoor dat het een betekenis heeft voor de ontvanger. Je kunt natuurlijk ook meteen zo’n leuke pen voor jezelf bestellen. Wat is er nu leuker dan alle twee dezelfde pen gebruiken, ook wanneer jullie niet meer op hetzelfde kantoor werken?

Je budget

Qua budget is er gelukkig genoeg mogelijk. Zo heb je al een gegraveerde pen voor ongeveer € 11. Heb je een wat groter budget, kies dan een luxe merk zoals Parker of Mont Blanc. Een Parker pen laten graveren voor je favoriete collega is natuurlijk wel iets heel speciaals. 

Een ander leuk idee is een mooie fotokalender laten printen, of een koffiemok met foto’s laten bedrukken. Dit zijn redelijk goedkope cadeaus die ook nog eens nuttig zijn voor op het nieuwe bureau van je ex-collega.

No Comments

Post A Comment