logo
Social Links
Professioneel netwerken | Een kerstpakket kopen: zo maak je er deze kerst een succes van
16018
post-template-default,single,single-post,postid-16018,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Een kerstpakket kopen: zo maak je er deze kerst een succes van

Mag jij het kerstpakket kopen dit jaar, dan wil je hier graag een succes van maken. Je wilt een pakket vinden dat iedereen blij maakt, dat je medewerkers motiveert en dat loyaliteit opwekt. Tegelijkertijd heb je natuurlijk ook te maken met een zeer strak budget en lijkt het lastig om aan al deze eisen te kunnen voldoen voor het kleine bedrag dat je per medewerker mag uitgeven. Gelukkig is het vaak niet de waarde van het pakket, maar wat je met het pakket zegt wat voor het succes zorgt. En met de onderstaande informatie kun jij ook een kerstpakket kopen dat iedereen tevreden stelt.

Een kerstpakket kopen met een vragenlijst

Het is helemaal niet vreemd om van al je medewerkers een verlanglijstje te vragen. Dat doe je niet door ze te vragen wat ze graag willen krijgen, maar door een vragenlijst op te stellen waarin je bijvoorbeeld zoekt naar informatie over wat zij als perfect kerstpakket zien. Je kunt ook vragen wat ze wel en niet positief vonden aan het vorige kerstpakket en wat de verwachtingen zijn voor dit jaar. Door dit te vragen betrek je je personeel bij de beslissing en ben jij beter in staat om een kerstpakket te kopen met een inhoud waar iedereen blij van wordt.

Koop bij een online winkel

Online winkels voor kerstpakketten zijn een uitstekende plaats om je bestelling te plaatsen. Want daar zijn de prijzen lager en de pakketten groter. Dat komt niet omdat de kwaliteit minder is, maar omdat het goedkoper is om een webwinkel te managen dan een winkel in de winkelstraat. Er zijn geen hoge kosten voor personeel, geen hoge onderhoudskosten en er is geen hoge huur. Daar profiteer jij van. Er zijn ook andere redenen waarom je kerstpakket kopen online een goed idee is. Je vermijdt dan de kerstdrukte, bijvoorbeeld, en er is een groot assortiment met allerlei opties. Als je daar geen geschikt pakket tussen vindt, dan vind je het nergens.

Kies voor een boodschap

Wil je een kerstpakket kopen dat motiveert, dan is het goed om daar een boodschap aan toe te voegen. Dat doe je door te kiezen voor een bepaald thema of een bepaald product. Het is altijd goed om te laten zien dat de kerstpakketten van het bedrijf afkomstig is, ook al weet iedereen dat wel. Je kunt dan een kerstpakket kopen in de kleur van je huisstijl. Dat is direct een stuk persoonlijker. Hier vind je nog enkele andere voorbeelden van boodschappen die je met je kerstpakket kunt overdragen:

  • Je kunt een kerstpakket kopen met een Amerikaans thema als je het afgelopen jaar een belangrijke samenwerking met een grote Amerikaanse klant bent aangegaan.
  • Kies voor een kerstpakket met een ecologisch thema als jullie allemaal aan duurzaamheid gewerkt hebben en strenge doeleinden hebben gehaald.
  • Doe een wollen muts in het pakket als je een bedrijf bent dat natuurlijke isolatiematerialen produceert of een powerbank met zonnepanelen als je energieleverancier bent.
No Comments

Post A Comment