logo
Social Links
Professioneel netwerken | Jouw personeelsfeest wordt er een om nooit te vergeten dankzij deze drie tips!
16041
post-template-default,single,single-post,postid-16041,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Jouw personeelsfeest wordt er een om nooit te vergeten dankzij deze drie tips!

Werk staat vaak met stipt op nummer 1 qua dagelijkse bezigheden. Je moet werken voor de kost, want er liggen een aantal rekeningen op je te wachten die je wel op tijd dient te betalen. Als je niet werkt, gaat dit knap lastig worden. Sommige mensen zien alleen maar de nadelen van werk. Je hebt minder vrijheid en je hebt nog weinig tijd over voor hobby’s en andere passies. Maar er zijn natuurlijk ook leuke voordelen verbonden met werken. Vaak hangt er een positieve sfeer als je met een gezellig team werkt. Je kan altijd met je collega’s een praatje maken en er is altijd wel iemand om je frustraties bij te uiten en eventjes lekker te kletsen. Om te laten zien dat je je team waardeert en dat je blij bent met al je collega’s, is het een goed idee om een personeelsfeest te organiseren. Hier kan iedereen even lekker stoom afblazen en op een andere manier contact met elkaar leggen. Maar, hoe organiseer je nou een fantastisch personeelsfeest?

Een thema personeelsfeest is helemaal het einde

Het is een gaaf idee om niet een standaard feestje te geven, maar er een speciale draai aan te geven. Een thema personeelsfeest is de ideale oplossing hiervoor. Als je van tevoren een thema afspreekt, is het feest al gelijk een stuk persoonlijker en specialer. Iedereen komt dan verkleed volgens het thema, de hapjes en drankjes worden volgens het thema verzorgd en alle decoratie is ook helemaal in het verlengde van het thema. Wat denk je bijvoorbeeld van een junglefeest, of juist een winterwonderlandfeest? Te leuk!

Zorg voor voldoende hapjes en drankjes

Een feest is niet compleet zonder voldoende snacks en drankjes. Het is leuk om lekker met zijn allen voorbereidingen te treffen en van tevoren te overleggen dat iedereen iets van thuis meeneemt. Zo hoeft het feest niet al te veel geld te kosten, maar heb je wel genoeg eten en drinken. Een goed idee!

Bepaal van tevoren je budget

Als je van tevoren niet weet wat je precies mag uitgeven, is het lastig om een realistisch plan op papier te zetten. Vraag van tevoren aan je leidinggevende wat je ongeveer mag besteden aan de decoratie, uitnodigingen, locatie, snacks en muziek. Zo weet je waar je aan toe bent.

No Comments

Post A Comment