logo
Social Links
Professioneel netwerken | Elektrisch autorijden en leasen
16061
post-template-default,single,single-post,postid-16061,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Elektrisch autorijden en leasen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een auto. Of deze nu geleased, gekocht of gehuurd is. Auto´s worden vaak gebruikt om naar en van werk te komen. Dit scheelt onwijs veel tijd. Al kan er natuurlijk wel file voorkomen. Daarom kiezen sommige mensen voor het openbaar vervoer. Maar daar gaan we het in dit artikel niet over hebben. Veel mensen doen aan zakelijk autorijden. Zij gebruiken hun auto dan alleen voor werk. Of deze nu geleased of zelf gekocht is.

Veel mensen doen ook aan carpoolen. Het gezamenlijk gebruiken van één auto om naar werk te gaan. Wat ook steeds populairder wordt is het elektrisch auto rijden.

Elektrisch autorijden

Steeds meer mensen stappen over op elektrisch autorijden. Het heeft vele voordelen. Het is beter voor het milieu (minder uitlaatgassen). Het geeft minder geluidsoverlast. Ook is het opladen van een elektrische auto een stuk goedkoper dan tanken. Genoeg voordelen dus. Op dit moment rijden er in Nederland al meer 200.000 elektrische auto´s. Om die reden worden er ook steeds meer gefabriceerd. Overheden geven ook meerdere voordelen aan mensen met elektrische auto´s. Zoals belastingkortingen. Autofabrikanten ontwikkelen dus ook steeds meer elektrische auto´s. Een elektrische auto aanschaffen wordt eigenlijk steeds makkelijker. Aangezien deze ook steeds meer als alternatief worden gezien.

Zakelijk autorijden

Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor zakelijk autorijden. Wil je een auto zakelijk aanschaffen? Hier zitten veel voordelen aan. Zakelijk autorijden wordt gezien als een investering in de zaak. Om deze reden kun je kosten die normaal voor eigen rekening zouden zijn, laten betalen door je bedrijf. Denk aan APK-keuring. Deze kun je nu als zakelijke kosten invullen. Je krijgt hier dan een deel van terug. Dat scheelt natuurlijk.

Als je kijkt naar brandstoffen, kom je als je een zakelijke auto hebt ook een stuk goedkoper uit. Een ander voordeel van zakelijk rijden is het feit dat je met de auto ook privé mag rijden. Je mag ongeveer 500 kilometer privé rijden.

Verschillende soorten van auto`s leasen

Een auto leasen is eigenlijk te vergelijken met een auto huren en heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld leasen Volkswagen ook.

Een auto leasen kan voor zakelijk gebruik, privé gebruik, maar ook als ZZP´er kun je hier gebruik van maken.

Er zijn verschillende soorten leases. De eerste is financial lease. Dit is een vorm van leasen voor het zakelijk rijden. De tweede is full operational lease. Dit is ook een vorm van zakelijk leasen en hierbij wordt alles voor u geregeld. De derde is private lease. Deze optie geeft je de mogelijkheid om een nieuwe auto te leasen. De laatste is shortlease. Deze optie komt erg overeen met full operational lease. Het verschil is dat je bij deze optie meer keuzemogelijkheden hebt.

Soorten auto´s

Er zijn veel verschillende auto´s waar je uit kunt kiezen. Denk aan BMW, Audi, Mercedes of bijvoorbeeld Toyota c hr. Hierbij is het belangrijk dat je een auto kiest die bij je past. De ene auto is sportiever dan de ander. Waarin de ander weer meer gericht is op luxe. Een voorbeeld hiervan is Mercedes. De fabrikanten hiervan zijn meer gericht op luxe. Waar BMW en Audi weer meer gericht zijn op sportiviteit. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je wilt uitstralen. Maar ook aan welke eisen je wilt dat de auto voldoet.

No Comments

Post A Comment