logo
Social Links
Professioneel netwerken | Goedkoper naar werk rijden
16059
post-template-default,single,single-post,postid-16059,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Goedkoper naar werk rijden

Gemak van rijden naar het werk

Vandaag de dag is het de normaalste zaak om met de auto naar het werk te gaan. Echter, er is wel een verandering op gang aan het komen. Dat is namelijk het reizen met het openbaar vervoer. Desalniettemin blijft de auto wel de meest praktisch manier van reizen. Je beschikt namelijk ten alle tijden over je voertuig. Dat betekent dat jij de eigenaar bent van het voertuig en je het dus ook kan pimpen. Dit kan op vele manieren. Een van de manieren om dat te doen is door het tunen van de koplamp back gloss. Daarnaast kan je uiteraard ook gewoon de motor opvoeren, om maar een voorbeeld te geven. Of in het geval van een motor stuur kan je deze knus verpakken in fijn materiaal wat het rijden prettiger maakt. Ook kan je er een stoere en of knallende uitlaat op zetten om zo de show te stelen.

Openbaar vervoer goedkoper?

Bovenstaande vraag is van groot belang in het vraagstuk of de mensheid wil overstappen om milieuvriendelijker opties van reizen. Als het reizen naar het werk namelijk niet op een goedkope alternatieve wijze kan, dan is de drempel te hoog voor mensen om alsnog met de trein naar het werk te gaan. Daarnaast zal er ook de overheid extra moeten worden geïnvesteerd in stations en bushaltes om het voor mensen aantrekkelijker te maken om snel en goedkoop naar het werk te reizen. Het is ook een optie om met twee wielige motors te reizen. Dit zal de doorstroom van het verkeer verbeteren en ook tot minder uitstoot resulteren. Al helemaal omdat normaliter de bestuurder van een 4-persoons auto niet rijdt met de volledige capaciteit van de auto. Wellicht zien we over een tijdje dus alleen maar royal enfield himalayan motors rijden. Dit type motor zou wel een solide alternatief zijn, omdat het zo’n betrouwbaar model betreft.

Goedkopere auto en motor gadgets

Wellicht is het ook van belang dat de overheid gaat investeren in het verduurzamen maar ook goedkoper maken van gadgets voor zowel de motor als voor de auto. Denk hierbij aan een optimate druppellader of een autokrik. Ook al zal dit wellicht zorgen voor een lichte toename in het gebruik van motorische voertuigen, het zal wel de algemene welvaart van de mensen in een bepaald land verhogen. Dit kan dan indirect weer leiden tot een meer tevreden maatschappij die sneller ervoor kiest om het openbaar vervoer te nemen. Echter, het is niet aannemelijk dat mensen hun auto of motor zomaar weg zullen doen. Daarom zal het goed overwogen moeten worden wat er in de plaats gaat komen voor auto’s en motors. Alleen het openbaar vervoer zal niet volstaan, omdat de huidige infrastructuur simpelweg niet toereikend genoeg is. Verduurzaming zal voornamelijk moeten komen van elektronische alternatieven die duurzaam rijden.

No Comments

Post A Comment