logo
Social Links
Professioneel netwerken | Info
15549
page-template-default,page,page-id-15549,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Info

De verbindingsfactor!

Om zinvol te zijn, stel ik mezelf als verbindingsfactor omdat:
• U wordt uitgenodigd om nieuwe zakelijke relaties te contacteren en ik heb een zeer groot netwerk
• U wilt meer of minder contact met uw bestaande relaties, maar u mist de tijd om het goed te doen
• U gaat deelnemen aan een vakbeurs, maar heeft geen capaciteit om het maximale resultaat te behalen.
Ik wil u graag helpen!

 

Ondersteuning op het gebied van efficiënte en effectieve commerciële netwerken

‘Ware eer begint’ is een oud gezegde en oh zo waar. U wilt te veel van het bedrijf te voorkomen, dan is het zinvol om eerst over wat je wilt netwerk (objectieve) die u wilt bereiken (doelgroep), waarbij het doel zich te denken, hoe u het beste contact deze mensen / bedrijven, en waarom mannen met u zaken willen doen.
Samen met u zal ik altijd de strategie bepalen en een actieplan ontwikkelen.

Commerciële Relatie Bemiddelingsagentschap

Omdat u in contact bent met nieuwe en interessante zakelijke relaties en ik gespecialiseerd ben in het maken van het gebeurt, fungeert ik als een sollicitatiebureau voor mijn klanten. Afhankelijk van uw wens verstrekt ik contactgegevens aan een hot wire, dus open voor uw product (en) en / of service (en) en conversatie (verkoop) waar u naar wilt.

Ik publiceer regelmatig op de pagina van mijn blog allerlei artikelen op commerciële netwerken. Ik hoop u (nieuwe) ideeën te brengen die uw bedrijf helpen.

Omdat ik liever kwaliteit boven de kwantiteit verkies, stel ik alleen voor een gepersonaliseerd werk voor. Dus geen standaard oplossingen of theorie-gebaseerde methoden. Nee, gewoon een schriftelijk plan voor uw bedrijf is best goed!
Daarom ook hier kunt u geen out-of-the-box methoden vinden en u zou ons moeten contacteren voor meer informatie. U kunt gemakkelijk toegang krijgen tot het contactformulier op onze contactpagina.
Met grote interesse kijk ik naar je bericht. Leads kopen

En u wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, blogs, tips en dergelijke, zodat u zich kunt inschrijven om mijn nieuwsbrieven / e-zines te ontvangen, stuur ik maximaal 10 keer per jaar Leads kopen